luni, 10 februarie 2014

Nutritia se imbina cu gesturi umanitare

Articolul cu Nr 2 luat de pe bloggul Nutrition Tips , putin modificat si adaugat . 

 
Dedic acest articol Asociatiei Copii Suflete Sperante si tuturor celor care s-au implicat atat cat au putut in promovarea Campaniilor din cadrul acestei Asociatii . Iata si linkul unde puteti citi despre infiintare, membrii, Campaniile Umanitare si totii oamenii de suflet adunati la un loc in scopul strângerii de fonduri pentru construcţia la Constanţa a unui centru nou, ultraspecializat, care va reuni sub acelaşi acoperiş cele mai noi metode de tratament din lume pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii. http://www.copiisuflete.ro dar mai ales povestile micutilor care au petrecut mai multe zile in spital decat acasa cat si despre nemarginita lupta pe care o duc in fiecare zi prin multitudinea de tratamente, terapii , proceduri ...atat ei cat si parintii lor . 

50,000

50,000  este numarul copiilor cu  tulburări neuro-motorii grave din Romania  şi fiecare din ei are nevoie de o speranţă.
50,000 de donatii a cate 100 Ron este ideea cu care a pornit Asociatia cu scopul de a strange 1 milion de dolari pentru a demara construcţia acestui centru.
50,000 de sperante care pot fi luminate cu ajutorul nostru
50,000 de tricouri inscriptionate cu un numar unic de la 1 la 50000  , un simbol al faptului că fiecare dintre noi multiplicat cu 50 000 putem realiza ceva uimitor.
50,000 de fotografii  vor face parte din Albumul Sustinatorilor cat si din Cartea Recunostintei
 Te provoc sa imi fi alaturi si sa trimitem povestea lor , sa participam asa cum putem la dezvoltarea si sansa viitorului pentru suflete inocente care au nevoie de noi , de noi cei preocupati de sanatate , de vegetarianism, row veganism , yoga, de fitness si cum sa fii in forma pana la 100 de ani .
Toate detaliile despre cum puteti dona le găsiți aici, dar , acestea sunt si  conturile:
RON:       RO86  RZBR  0000  0600  1400  6227
EUR:       RO97  RZBR  0000  0600  1424  2903
USD:       RO53  RZBR  0000  0600  1424  2919

Iata si cateva fotografii cu cei care in urma donatiei lor de 100 de Ron au intrat in posesiatricoului unic daruit in semn de recunostinta .

 Impreuna prietenii pot schimba lumea !!

Deja au inceput . Vesti bune voi adauga la acest articol si anume ca s-a dat startul !!! 


 " Proiectul nostru de a construi la Constanta un centru special pentru copiii cu probleme neuromotorii va deveni o realitate prin intermediul unor oameni deosebiti care au ales sa se implice in acest proiect.

In primul rand multumirile noastre merg catre Mihai Nesu si Mihai Nesu Foundation care va sprijini centrul cu fonduri importante care depasesc 100.000 de euro. Multi oameni au primit ajutorul lui Mihai, stim deja ca este un suflet sensibil si decizia lui a fost tocmai una de a veni in sprijinul cat mai multor copii care sa beneficieze de terapie in viitorul centru.

Un alt suflet drag care bate alaturi de noi este Maria Coman cu care am discutat si discutam detaliile proiectului alaturi de Mihai Nesu. Maria ne sprijina inca din 2012 cand a reusit sa motiveze un numar record de oameni sa se alature campaniei celor 50.000 de tricouri.

Nu in ultimul rand amintim ca mai sunt alaturi acestui proiect membrii si voluntarii Asociatiei: familia Drutau, familia Uzea, familia Jianu, Alina Danciu (Alina si alti oameni minunati lucreaza alaturi de noi si ne spijina cu un efort sustinut intr-un alt proiect foarte drag noua si extrem de necesar astazi in Romania, despre care vom vorbi la timpul potrivit). "

In final , nu ma pot abtine sa nu dau eu un sfat de nutritie pentru mamicile micutilor  
Dragele mele , alimetatia este extrem de importanta pentru noi toti dar mai ales pentru copilasii vostri a caror miscare , activitate fizica este din pacate extrem de limitata . Va sfatuiesc din inima sa le oferiti cat mai multa hrana vie, produse organice  , alimente care sa ii ajute in digestie, in prevenirea racelilor si in intarirea oaselor .
Recomand sa consume cat mai multe seminte, nuci , cereale integrale de tot felul adaugate in orice mancarica , avocado este un fruct care face minuni in dezvoltarea creierului si functionarea lui optima, sucuri de fructe cat mai multe si va rog , va rog nu ii oferiti zahar si dulciurile cu zahar !!! O sa fac in curand un articol numai si numai despre acest „cancer alb „care este zaharul . Informati-va cat mai mult si incercati pe cat posibil sa le oferiti alternative la dulciurile cu zahar .
Pe curand super mamicilor , nu exista cuvinte care sa exprime admiratia mea pentru puterea din voi si pe curand copiilor al caror zambet ne umple sufletele zi de zi in lupta lor cu viata , cu tot ce inseamna recuperare si provocare .

Va imbratisez cu drag
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu